Tidig kväll

image28


Det blev en tidig kväll idag. Blöta och frusna sitter nu jag och Z hemma med varsin skål paj och kollar på Sex And The City. Finns det nått bättre sätt att fira valborg på än med sin bästa vän och den bästa TV serien genom tiderna. Hoppas ni har det lika bra :)

XOXO
Jossan

Trevlig valbog

Ville bara önska er en trevlig valborg. Ikväll blir det nog en säng med Z ner till vattnet och kanske grilla lite marshmallows. På bilden ser ni min outfit för idag men nu ska jag byta om och fixa mig för kkvällen med Z, vem vet vad vi kommer hitta på.

image26


Klänning: Gina Tridot
Cardigan: HM
Halsband: Gina Tricot
Skor: Red Devil
Solglasögon: Mina favosar från Ray Ban
Väska: Min Friis


XOXO
Jossan

Dagens outfit 29/4

Idag kunde jag äntligen använda min underbara kjol från 365 Sunshine. Det är så himla skönt nu när man bara kan hoppa i en klänning eller kjol på morgonen utan att frysa.


image25
Kjol: MQ
Linne: HM
Skor: Converse
Solglasögon: Rayban Wayferers från min mammas gamla garderob
Halsband: Tiffanys & Co
Väska: Friis & Co special utgåva från NK


XOXO
Jossan

Chloé sommar 08

image24

Chloé är ju mest kända för sina ursnygga väskor men deras kläder är ju också helt underbara. Det här är mina favoriter från  sommar kollektionen.

XOXO
Jossan

Intervju med Kenza

image20

Lyckades sno åt mig en intervju med 17 åriga Kenza, en av Sveriges mest kända bloggare och även modell.

Vad fick dig att börja blogga? Jag läste andra bloggar innan jag själv började blogga.. Tyckte att det verkade roligt och så, så jag startade en blogg.
 
Vart får du inspirationen till din blogg ifrån? Folk på stan, vädret, musik, humör, känslor, shopping. Ja allt möjligt!
 
Vem är din stilikon? Jag har ingen stilikon, men jag inspireras av bla. Elin Kling & Michaela Forni's klädstilar..
 
Vem är din favorit fotograf? Jag har nog ingen favoritfotograf..
 
Bästa trenden genom tiderna? Skinnjackan.
 
Och sämsta? boot cut jeans måste jag nog säga.. Intresserar mig inte alls! :p
 
Favorit modell? Miranda Kerr är otroligt vacker.. Gisele & Alexandra Ambrosio också.
 
Beskriv din stil med tre ord? Rockig, chic & bekväm.
 
Vilket är ditt favorit märke? Jag är inte så galen i märkeskläder, men jag gillar Acne´s underbara linnen, Miu miu's fina väskor & Chloes snygga skor.
 
Villket är ditt bästa tips till en lyckad blogg? Intressera läsarna från första början.
 
Följer du några andra bloggar? Ja, ca 5 st kanske
 
Har du några framtidsplaner? Något inom mode. Modell, stylist, designer, modejournalist.... Nått sånt!
 
Vem är din favorit designer? Har ingen..
 
Hur många unika besökare har du om dagen? ca 27 000
 
Hur stor är din shopping budget i månaden? Det håller jag inte reda på.. För stor antar jag.. ;p

Kolla in hennes underbara blogg här

XOXO
Jossan

Nina Ricci S/S 08

image18

För mig kommer Nina Ricci alltid vara den som fick sina visningar att se ut att komma direkt från en sagobok. Jag älskar hur hon får allt att kännas magiskt och lite mysteriskt.

Det här är mina favoriter från hennes vår/sommar kollektion 08.

XOXO
Jossan

Sommar = Bal

image17

Ja  nu är det inte långt kvar tills vi har tagit oss igenom ännu ett år i vår oändliga skolgång. Snart skolavslutning betyder snart bal vilket betyder: Jag behöver klänningar. Och vad passar bättre än en av Betsey Johnsons alla underbara kreationer?

XOXO
Jossan

Kändis mingel på Grönan

image15

Idag har jag minglat runt på Gröna Lund med bla Arne Weise, Carl Jan, Mikael Nyqvist, Tilde de Paula och Robinson Robban. Det var gratis glass fotografer och muffins och förståss tonvis med folk.

Där orkade man inte vara länge så efteråt blev jag och F avsläpta på Birgerjarls gatan och tog en liten shoppingrunda, och för första gången på jätte länge köpte jag inget. Är faktiskt väldigt tolt över mig själv :)

XOXO
Jossan


Acne S/S 08

image13

Rent och snyggt var det Acne visade upp för våren och sommaren i år.  Mina favoriter är den blommiga klänningen och alla skor förståss.

Idag bär det iväg till Gröna Lunds VIP dag en stund. Efter det blir det nog en shopping runda, man måste ju ha lite nytt i garderoben nu när sommaren närmar sig. Fast egentligen kan vi tjejer alltid behöva lite nytt i garderoben.

XOXO
Jossan

Ännu mer VR mingel

image12

Lyckades faktiskt sno åt mig en intervju med redaktionschefen Linda Öhrn idag, hon hade förresten en av de underbara klänningarna från Dagmars visning.

Hur gammal var du när du började på VR? 23 år
Visste du från början att det var det du ville göra? Nej det var först efter gymnasiet jag började fundera på det, men jag har alltid varit intresserad av mode och kläder.
Vad gick du för linje på gymnasiet? Samm/Media
Vem är din stilikon? Måste nog precis som alla andra säga Kate Moss
Favorit märken? Det är många det...Carin Wester, Acne och sen älskar jag Betsey Johnsons klänningar

.

Life Style Streetstyle

     image9

Namn: Elin Levander
Ålder: 16
Stilikon: Ingen speciell, blandar många olika
Favorit märke: Många olika ett av dom är Acne
Din stil med 3 ord: enkel, få detaljer och klackskor



image10

Namn: Mathilda
Ålder: 16
Din stil med 3 ord: Olika varje dag
Stilikon: Ingen speciel
Favorit märken: Många....T.ex Miu Miu

image11


 

Två andra snygga vimmlare.


 


VR Mingel

image8

Kom precis innanför dörren efter en fullspäckad dag med kompisarna och VR i Kungsträdgården på deras Life Style Mässa, Fick chansen att prata med redaktionen, lyssna på lite föredrag,  få hår och make up tips och se super begåvade blogggaren Emilia De Porte uppträda. Men höjdpunkten var ändå Dagmars underbara visning av deras Vår/sommar kollektion. En härlig blandning af färger och tyger. Alltså lika underbart som vanligt.

För er som inte var där kan ni alltid kolla på bilderna och få en liten glimt om hur det var. Sen kan ni ju förståss åka dit imorgon när det är öppet för allmänheten.

XOXO
Jossan

Gucci S/S 08

image7

Precis som Valentino är Gucci ett märke som faktiskt gör kläder som man faktiskt kan tänka sig att ta på sig. Tycker att dom lyckades helt otroligt bra med sin Vår/Sommar kollektion i år.

Här är mina favoriter. Kolla in fler gobitar här.

XOXO
Jossan

Då är sommarn här

image6

Ja, nu kan man väll ändå säga att det är sommar här i Stockholm. För oss modefreaks innebär det att en helt ny garderob öppnas. Det är ballerina skor, klänningar, kjolar, dom där underbara pumpsen med öppen tå som man bara längtat efter att få använda och såklart alla sommarväskor.

Om det är någon som är bra på sommarkläder så är det Valentino,  jag tror nog att han är min favorit designer just för att han gör kläder som man faktiskt kan tänkas ha på sig. Precis som vanligt har han lyckats bra med både Haute Couture och Pret A Porter kollektionen. Se och njut :)

XOXO Jossan

Senaste inköpet


image5
Denna underbara kjol köpte jag i veckan på MQ, skorna är faktiskt min mammas gamla Vagabond. Nu längtar jag bara tills man kan strutta runt i den utan att frysa, love it!

XOXO
Jossan


Dagens modebild

                                                            image4
              
Jag älskar den här bilden på Twiggy, helt underbar.

XOXO
Jossan

Sockersöta Suri Cruise

image3
Ja, Tom Cruise och Katie Holmes sockersöta dotter Suri Cruise fyllde i helgen ''hela'' 2 år. Det känns som igår när den lilla röda mattan celeben kom till världen. Mamma Katie föjer trenden med vida byxor, me like.

XOXO
Jossan

Då var man igång...

image2


Jag antar att alla ni som läser det här har hittat till min nya blogg. En blogg som jag precis som i min gamla kommer att fylla med mode, gossip och allt sånt vi tjejer vill läsa om.

Tänkte börja direkt med dagens reklam bild. Kanske inte världens snyggaste modell men jag älskar den här bilden LV frälst som jag är. Nu ska jag ut i vårvädret i mitt underbara Stockholm jag lovar att det kommer roligare inlägg sen.

XOXO
Jossan

RSS 2.0