Paket från andra sidan jorden

Hejsan älsklingar. Blir ett kort inlägg just nu eftersom att min pappa snart kommer hem från sin resa på andra sidan jorden och jag har hört något om att han har presenter med sig ^^
Pussar på er

Förlåt



Hej älsklingar
. Ledsen att jag inte skrivit på ett tag men jag har legat hema med order från läkaren att vila och äta en jädra massa piller så jag har inte orkat släpart mig till datorn förens idag. Har lyckats dra på mig nån förkylning som satt sig på lungorna såhär lagom till semestern till Grekland som bär iväg på söndag klockan 03.00. Som tur är har vi SATC boxen som jag lyckats kolla igenom på de här 4 dagarna.

Jag lovade er ju att berätta om SATC filmen när jag kom hem men eftersom att jag inte orkat får jag lov att göra det nu.
Filmen var Fabelous. 2 och 25 minuters drama från början till slut. Jag ska inte säga för mycket för er som inte har sett den men jag säger tre saker Charlotte, bröllopet och kläderna. Så ett måste för er som inte sett den!!

På söndag bär det ju som sagt av till Grekland väskan är packad villket intye var så svårt eftersom att jag bara fick ha med mig en ryggsäck när vi ska båtluffa. Men vem sa att den inte måste vara stor och fylld till bredden med snygga kläder och skor.
Ha en underbar kväll älsklingar så lovar jag er att det inte ska ta lika långt tid tills vi ses nästa gång!
Puss o kram på er

Äntligen




      

Hej älsklingar, nu är jag tillbaka ^^
Har inte skrivit på en vecka eftersom att jag har varit hos M och M och deras internet fungerar inte. Under tiden jag var borta så insåg jag hur mycket jag älskar att blogga och hur mycket jag saknade det. Men nu är jag iallafall tillbaka och jag har haft det underbart. Eftersom jag inte kunde skriva igår heller får jag passa på att säga glad midsommar i efterskott till er allihoppa. Hoppas eran dag var underbar.

Min resa var helt underbar. Jag gjorde typ ingenting på hela veckan utan låg bara och slappade i solstolen när det var sol och kollade lite på film. Sen träffade jag min underbara Emily som jag inte hade träffat på super länge.
Sen blev det lite shopping oxå. Hittade en ring från pilgrim som jag blev kär i och en jätte söt liten kuvertväska.

Idag blir det nog en slappar dag för att försökja bli av med förkylningen och sen ikväll blir det Sex And The City filmen med A och F. Längtar!!! Som ni ser skickade jag oxå med lite bilder från resan och midsommarafton.
Ha en underbar sommardag sötnosar så lovar jag att berätta allt om filmen när jag kommer hem.
Puss på er!

Underbara


Går inte annat än att älska...

Stackars Sverige

Hej sötnosar. Har precis sett klart Sverige-Spanien matchen. Gud vad tråkigt att dom fick det där målet med en minut kvar. Men men.
Idag har jag tagit det lugnt hemma hela dan och storstädat mitt rumm och då menar jag verkligen storstädat. Tog typ hela dan. Imorn bär det av till Örebro med syrran, ska bli jättekul att träffa M och M och gamla kompisarna^^
Ha en underbar kväll älsklingar!

Förlåt Håkan



        
Hejsan älsklingar. Som ni märker är jag inte på Håkan konserten idag som det var planerat. För mycket folk helt enkelt.13 timmars köande hade väntat mig och vissa var där redan igår. Men men en lyckad shoppingdag blev det istället. Jag och syrran drog in till stan efter en skön sovmorgon och strosade runt där. Hittade en del som ni ser. Solisar från HM, kuvertväska från Monki, Tröja från Odd Molly, armband från Bianco och sen kom bikinisarna från HM på posten idag oxå. Köpte även en hallonrosa bikini som ni får se sen.

Efter en skön dag i stan och en cesar sallad kom mamma och hämtade oss och direkt när vi kom hem drog jag och syrran ner och badade. Förståss i min nya bikini. Nu ska jag sjunka ner i soffan med min enorma godispåse och en bra film. Men vi hörs mer senare eller imorn. Skickar med lite bilder från dagen. Ha en underbar kväll sötnosar!!
Puss på er!

Me love


En bild säger mer än tusen ord...

Underbara kväll

Som ni ser på klockan så är jag uppe tidigt. Jag vet inte om det är för att jag faktiskt får sova länge eller om det är för träningsvärken efter tre timmars dansande igår. Festen igår var sjukt kul. Jag och polarna bosatte oss på dansgolvet och lämnade det inte på hela kvällen. Det känns i kroppen idag men det är det värt. Vi dansade till allt och med allt ^^
Kom hem rätt tidigt ändå när jag kom hem satt jag uppe med pappa en stund sen somnade med det härliga ljudet av för hög musik i öronen runt 1, 2 igår (eller blir det idag).
Nu sitter jag här vid datorn min första sommarlovsmorgon och ska nog käka jordgubbar och fil till frukost. Sen vid 1 tiden blir det möte med min chef på Body Joy. Måste fixa iordning mig lite så hon inte blir skrämd när jag kommer^^
Ha en underbar dag älsklingar!


Sommarloooov



  
Nu har jag sommarlov. I tio veckor är det enda på mitt schema sol, bad och resor. Så jävla underbart!!!!
Avslutningen idag började klockan 8 så det blev en tidig morgon för att hinna med allt fix. Fick lite bråttom på slutet så pappa fick skjutsa mig till plugget på bågen. Jag fryste rätt bra där bak i duggregnet med min klänning och tunna kofta. Blev en helt vanlig avslutning med lite tal, stipendier och förståss den blomstertid nu kommer. När jag komm hem möttes jag av mamma och pappa som gav mig en stor bukett blommor, en enorm påse godis och en underbar Hunkydory blus. Gissa om jag blev glad ^^
Ikväll blir det fest, tar nog bara på mig jeans och nån topp när det är så kallt. Och sen imorn har jag blivit bjuden på för rean på indiska med extra rabatt. Men jag får se om jag orkar för det är 8.00 på odenplan. Sen har jag ju ett litet möte med min nya Chef på Body Joy oxå.

Dagens outfit:
Klänning-Fornarina
Kofta- Mango
Nagellack-Dior
Halsband-Tiffany's & Co
Ring-Present från Ryssland
På fossingarna hade jag Converse

Som ni ser har jag ny design på min blogg. Det är underbara Sandra som fixat den åt mig. Tack så mycket sötnos ^^

Nu  ska jag ta det lite lugnt och bara njuta av att sommarlovet har börjat innan jag möter upp med tjejorna ikväll. Ska försöka ta bilder som jag kan visa er senare. Ha nu en underbar dag sötnosar så hörs vi sen ^^
Puss o kram på er och glad sommar på er älsklingar!!!!!!!

Kanot kris



 
Hejsan älsklingar
. Idag har vi varit hela dan nere vid havet med klassen och paddlat kanot och haft trevligt. Blev värsta dramat när alla kanoter typ blåste bort mot klipporna så mototrbåtar fick komma och hämta oss. 
Efter det var jag, E, A och N nere på bryggan en stund och sen drog vi hem till mig och Ella lärde mig lite grejer på phtoshop. Har inte hunnit göra nått ikväll men ska det imorn. Nu ska jag ha lite skönhetsvård inför skolavslutningen imorgon. Ha det underbart!
Pussar

Min underbara ängel


Hejsan älsklingar
. Har precis kommit ut från duschen och sitter nu och surfar lite. Har haft en underbar dag med sol och bad som vanligt men den här dagen var lite speciell aftersom att idag är dagen då min kära syster är på bal. Mamma har vart hemma och hjälpt henne i typ 5 timmar med hår, kläder och alklt sånt och jag sminkade henne. Hon blev så otroligt fin så det går inte att beskriva. Hon hade en blå klänning som min mormor sydde åt min mamma när hon skulle på bal för länge sen och guld detaljer till det sen var hennes långa blonda hår lockat till Hollywoodsvall. En ängel såg hon ut som.
Imorn är det sista skoldan innan avslutningen på onsdag och vi ska med klassen och bada och typ segla och padla kanot. Ska bli riktigt kul faktiskt. Sist men inte minst tänkte jag fråga er vad ni tycker om Mischas utstyrsel. Hitt eller Miss? Ha en suverän kväll!
Puss o kram

God näst sista skol dag

Godmorgon älsklingar. Förlåt för att jag inte skrev igår men jag hade faktiskt en jättebra anledning. Det var så att min lilla släkting på 5 månader var här och hälsade på med sin mamma. Så det blev en total bebisdag igår.
Idag är det bara 2 dagar kvar till sommarlovet och jag ska verkligen kämpa för att inte somna i skolan idag för jag är så otroligt trött. Ikväll ska jag sminka min syrra eftersom hon ska på bal idag, ska bli riktigt kul att se på bilderna efteråt hur alla såg ut. Ha nu en underbar dag så hörs vi mer senare.
Puss

Lyckad shoppingdag

Tjolahopp älsklingar ^^ Idag har varit en underbar shoppingdag för mig. Jag, mamma och syrran drog in till stan i förmiddags. Först tog vi varsin smothie på Waynes och dsen gick vi runt på söder och shoppade. Jag hittade en del som ni ser på bilderna. Ikväll är det bara jag och min mamma som är hemma och vi ska ha en mysig tjejkvällk med lite filmer, godis och chips. Imorn kommer min kära moster hit med min lille kusin Charlie som precis fyllt 5 månader. Ska bliriktigt kul att träffa honnom och det känns som att han växer varje dag (nu låter jag som min farmor)... Hittade även en jättesnygg väska på Monki som jag tänkte köpa imorn när vi ska hämta min moster i stan.
Nu ska jag sjunka ner i soffan med en bra film. Ha en underbar lördagskväll!!
Pussar


Blommig kjol från Gina Tricot


Blå och vit randig ''body'', perfekt att ha under en kjol i sommar


Svart byxdress från HM


Sjömansaktig tubklänning från Gina Tricot


Persikofärgat fodral från Gina Tricot


Blå och vit prickig tubklänning från Gina Tricot

Veckans blogg ^^

Godmorgon älsklingar. Vaknade riktigt tidigt idag och trodde att jag som vanligt skulle mötas av typ 25 grader när jag gick ut men det var inte alls så varmt idag. Fast det är ändå rätt bra för då får jag ju en ursäkt att åka och shoppa hela dan istället. Var precis inne på Jennies blogg och såg att hon valt mig till veckans blogg. Tack så mycket för det sötnos^^
Funderar faktiskt på om jag ska ta och börja med veckans blogg, det är en riktigt kul grej, aja vi får väll se.
Nu ska jag gå och käka lite frukost men vi hörs mer sen. Ha en underbar lördag!

XOXO
Jossan

6/6

                                              

Tjosan sötnosar
^^ Har precis käkat klart de hemmagjorda hamburgarna som mamma hade fixat till middag, super smarrigt som vanligt mammsen:) Idag har jag,M och F legat på bryggan hela dan och stekt och badat som tokar. Det känns som att det är det enda jag gör nu förtiden. hade med mig senaste nummret av Elle och min Miss Sixty handduk från Italien och det är allt jag behöver. Sen på eftermiddan tog jag en sväng med pappa på bågen. Det var jättekul men oxå otroligt superduper varmt. Jag är så otrolight förälskad i havet, jag kan ligga i i timmar och bara fortsätta att flyta runt och simma. Ännu en härlig sommardag alltså och ännu brunare mage^^ Ikväll blir det bara lugnt för min del, ska kolla på den där filmen med Julia Roberts som jag tror har börjat nu. Bilder från idag får ni senare. Så länge får ni en bild från min favorit fotograf. Ha en fortsatt underbar Nationaldag älsklingar så härs vi imorrn!

XOXO
En Solbränd Jossan


5/6



Hejsan älsklingar. Komm precis innanför dörren efter en helt underbar och halft kaosig dag i solen. Det hela började jättebra. Jag´, Amanda, Ida och Nellie badade och hade det härligt på Eriksdahlsbadet med några andra från skolan. Vi var där till klockan 2 och sen när vi skulle åka hem glömde dom typ mig mina kompisar och några andra i Slussen. Vi hade inget busskort eller nånting så jag ringde mamsen som satt på Sveavägen men som tur var hade hon bilen med sig så hon plockade upp oss vid medborgarplatsen efter att vi suttit en stund och kollat på alla studenter som åkte förbi på flak. Kaosigt men ändå roligt med ett litet äventyr :)

När vi komm hem drog jag, A och I direkt ner till bryggan och där har vi varit ända tills nu. Sjukt härligt hade vi det. Nu sitter jag här och kollar på lite snygga kläder på internet men snart ska jag gå ut till familjen och grilla.

God sommarmorgon

God sommarmorgon älsklingar :) Fick ''sovmorgon'' till 7.30 idag eftersom att vi ska dra och. Är verkligen jättetrött just nu men jag har ändå fått typ 8 timmars sömn. Satt uppe igår och kollade på Sex And The City, som en liten uppvärmning innför filmen har jag nu följt det som en slav när det började på Tv igen.
Min outfit idag kan jag inte visa just nnu eftersom min syster har kameran och min mobilkamera suger. Men jag har ialla faall en riktigt sommrig outfit idag. Min vita spets klänning från Gina Tricot, Vagabond ballerinorna som jag fick av Ida och min silvriga väska från Mango som jag hittade i Spanien. Kanske lägger ut en bild senare.
Nu ska jag krypa ner i sängen en stund innan jag ska gå. Ha en underbar dag i solen!

XOXO
Jossan

Sommarlista

          
   

Hej igen sötnosar!
Har precis käkat upp resterna av thaien från igår och kollat en snutt på Made. Idag har det varit ännu en underbar dag. Jag och Zoi har legat och stekt hela dan och bara pratat i det underbara sommarvädret som nästan var 30 grader idag!!!! Imorn bär det av till Eriksdahlsbadet med polarna hela dan och sen är det bara slappa som gäller. Det är så underbara tider nu. Massor av saker att se fram emot, tänkte dela med mig av en lista med några av mina sommarfavoriter:

  • Den hippieaktiga flätan jag har i håret.
  • Mitt nya jobb som hjälp ledare i barngrupperna på Body Joy som jag fick reda på att jag fått idag.
  • Nya numret av Elle som ramlade ner i brevlådan idag.
  • Mina underbara kompisar
  • Mina två nya bikinisar från HM som jag hittade på rean.
  • Mina blåa Converse
  • Att det bara är 1 vecka kvar till sommarlkovet och det innebär att Grekland, England och Spanien väntar
  • Min underbara Fonarina klänning som jag ska ha på skolavslutningen.
  • Alla söta kommentarer jag får

Ja det är sant, jag har faktiskt fått ett jobb idag. Ska bli riktigt kul att tjäna lite extra shopping pengar tills NY resan i vår. Sen är det alltid kul med småbarn också. Ha en underbar kväll!

XOXO
Jossan


1 vecka kvar

God morgon sötnosar. Ska gå till skolan om en kvart men ville skriva lite till er först. Idag är min sista riktiga skoldag innan sommarlovet för från och med torsdag ska vi bara typ bada varja dag fram till onsdag när vi har vår oändligt långa skolavslutning. Det är så himla skönt att det bara är en vecka kvar nu. Hade nog inte orkat längre.
Nu måste jag fixa det sista men ha en underbar dag så hörs vi senare. Puss på er!

XOXO
Jossan

Nu är det faktiskt tisdag

 

Hej älsklingar
! Idag har jag haft en underbar dag. Hade sista gitarrlektionen innan sommarn med Lasse och tjejorna idag och sen var jag hela dagen på bryggan med Zoi och nya utgåvan av Sofis mode. Sen drog jag, mamma och syrran till vårdcentralen för att ta sista fästingsprutan och passade på att köpa med oss lite Thai mat hem. Snart ska jag sjunka ner i soffan och titta på Gossip Girl och Desperat Housewives för idag är det faktiskt tisdag. Förlåt för det korta inlägget idag men jag är så otroligt trött men jag lovar att skriva mer imorn, skickar med några bilder från dagen.
Ha en underbar sommarkväll sötnosar!

XOXO
Jossan

Glömsk??

När jag för en kvart sen gick upp för trappen för att sjunka ner ui soffan och trodde att jag skulle få mötas av Blair och Serenas intriger möttes jag istället av en 18 årig tjej som var gift med en 50 årig gubbe. Då insåg jag att jag tagit fel dag., det är inte tisdag idag utan måndag. Så förlåt så mycket för det. Antingen kan man se det som att jag är glömsk eller så kan man dse det som att jag verkligen kopplar av nu i sommarvärmen. Nu ska jag gå och kolla på Outsiders igen, man drogs med i det.
Ha en bra kväll sötnosar så hörs vi imorn!

XOXO
Jossan

Sol och bad

                                    

Hej igen älsklingar. Efter att varit lite nere blev jag mycket gladare när min underbara pappa komm inn genom dörren med bio biljetterna till Sex And The City premiär dagen den 21. 2 och en halv timme stod det att filmen var men det är egentligen helt förståeligt eftersom SJP ska hinna byta om 81 gånger. Sen komm min mamma hem med biljetter till Coldplay för hela familjen oxå. Det finns otroligt mycket att se fram emot just nu och det är underbart.

Idag har jag, Fredrika, Evvy och Zoi legat nere på bryggan hela dan och badat och jobbat på brännan. Men särskilt varmt kan jag inte säga att det var. Ikväll är det som vanligt på tisdagar en fullspäckad TV kväll, Gossip Girl och säsongs avslutningen av desperate houswives står på schemat så missa inte det.
Nu ska jag gå och käka middag , hoppas ni får en underbar kväll sötnosar!

XOXO
Jossan


Tack Yves Saint Laurent



Hej sötnosar. Först och främst vill jag börja med att skriva om underbara modeskaparen Yves Saint Laurent som efter en lång tids sjukdomm nu har avlidit. 71 år blev han och under dom åren bidrog han otroligt mycket till att modevärlden är så stor som den är idag. Som 21 åring skaffade han sig en super post på Dior och han gjorde Paris till modehuvudstaden den är idag.

Så jag vill bara tacka honnom för allt han har gjort och jag hoppas att alla ni kommer ägna honnom en tyst minut eller en liten tanke. För det är han värd.

XOXO
Jossan


Borta bra men hemma bäst

Hej sötnosar! Förlåt för att jag inte skrivit på ett tag men jag har varit bortrest. Var i Örebro ett tag och träffade släkten sen bar det av på rally i Karlskrona. Var hos Mormor och morfar första dagarna och badade, solade och hade det skönt sen idag vár det rally. Det var ínte särskilt kul att sitta på en läktare i 30 graders sol. Men det var iallafall kul att se vår snygge prins köra Porche.

Medans vi var i Örebro passade vi på att kolla inn musikfestivalen som höll på i Stadsparken och käka lite god mat.
Vi hade lyckats välja det hotellet där student balen var så vi fick se alla underbara klänningar som alla hade. Den snyggaste jag såg var en silver aktig klänning som såg ut att höra hemma på röda mattan.

Men det är iallafall skönt att vara hemma igen. För vad är det dom brukar säga. Borta bra men hemma bäst :)
På bilderna får ni se några outfits under resan och lite annat smått och gott.

Nu ska jag gå och käka men ha det bra älsklingar!



Min dags outfit i Lördags när vi besökte musik festivalen.



Min kvälls outfit samma dag



Jag hittade tidningen Eco Queen, en tidning med 100% ekologiskt mode.



Studenterna stod och minglade utanför vårt hotell



Vår snygge prins

RSS 2.0