SATC premiär



      
  

Hejsan allihoppa. Ifdag har det varit en superskön dag. Jag har legat i solen med en bra bok enda sen jag kom hem från skolan vid två tiden. Vi gjorde nästan inget i skolan idag, utomhus lektion och film var typ det enda. Riktigt skönt faktiskt.
Nu är det prick två veckor tills vår skola får sitt underbara efterlängtade sommarlov. Det ska bli sjukt skönt och jag tror atyt vi kommer åka till Grekland en eller två veckor efter. Jag längtar så himla mycket eftersom jag inte har vart där sen jag var typ 4 år. Efter Grekland hinner vi bara vara hemma i en eller två veckor sen drar vi till lägenheten i Spanien.
Jag älskar verkligen att resa. Sol och bad hela dagarna och sen på kvällen drar man bara på sig nån klänning och går ut.
I helgen är planerna att åka till Örebro och träffa släkten sen ska vi på nån rally grejs på söndagen. Ska bli riktigt kul faktiskt.Med i inlägget bjuder jag på lite bilder från premiären av Sex and the city som gick av stapeln i New York igår, längtar sjukt mycket tills den kommer hit. Nu ska jag gå och hjälpa mamma med maten men vi hörs senare. Hare bra sötnosar!

XOXO
Jossan

Withnailpolish



Hejsan sötnosar, Förra veckan intevjuade jag bloggaren Esther som driver blogg en nailpolish.
Här kommer intervjun

      Vem är du?
 Jag är Esther, en 15 tjej som, förutom att driva min modeblogg och shoppa en massa, sysslar med dans teater och ridning. Jag gillar att umgås med mina nära samt att träffa nytt härligt folk! Jag gillar spontanitet. Som vuxen vill jag ha en vän som hakar på min idé om att dra till Spanien dagen därpå.


Vad fick dig att börja blogga?
 Det har jag ingen aning om... Men jag började som en usel bloggare som skrev typ "jag tycker gult är fint", sen skaffade jag en webblogg.se-blogg och avancerade det hela.

Hur många unika besökare har du i om dan?
 Det ligger runt 450.

Villket är ditt bästa tips till en lyckad blogg?
 Jag är själv ingen höjdare på det, men att ha en personlig touch på allt man publicerar är bra. Som Signe(imilk.blogg.se) som brukar ha krusade bilder, eller de som skriver på ett speciellt sätt. Att hitta något eget. Vid första ögonkastet av en blogg säger faktiskt layouten mycket också. En dålig header gjort i paint ger inte intrycket av att vara en så bra blogg. Alla de stora bloggarna har ju snygg design t.ex.

Vart får du inspirationen till din blogg ifrån?
 Jag brukar kolla tillbaka vad jag skrivit för några månader sedan, och sen göra om de inlägget till en variant som passar dagens mode. Jag brukar skriva ner mina idéer så jag har de samlade. Annars kan jag bläddra i tidningar eller rota igenom min garderob för att hitta något kul att skriva om.

Läser du några bloggar, någon favotrit?
 Oh ja! Jag läser massvis med bloggar! Till favoriterna hör lisaplace.devote.se, almah.devote.se, fashionflash.se och style by kling.

Vem är din stilikon?
 Ingen faktiskt... Jag insipreras mycket utav mina favoritbloggar ovan, så de är väl stilikonerna i sånna fall!

Beskriv din stil med tre ord?
 Just nu passar detta bra: Blommig, klackad och kortkort. Men det ändras hela tiden!

Vilken är den bästa trenden genom tiderna enligt dig?
 Men så svårt! Kortkort har jag gillar länge, så det får väl duga ;)

Och sämsta?
 Jag kommer faktiskt inte på något... Om det är en trend som jag själv inte skulle bära, kanske den varit supercool i modemagasin och så, och kan på det viset inte ses som någon dålig trend...

Villket är ditt bästa inköp?
 Jag kan ju inte välja! Just nu är jag färälskad i mina nya kilklackskor, men ett bra köp var väl skinnjackan som används i princip varje dag. Och kanske den blommiga klänningen i lite röd-blå-vita färger som jag sydde om från H&M. Väl använd!

Har du något favorit märke eller någon favorit designer?
 Luellas vårkollektion är underbar! Jag har ingen favorit som stått flera säsonger, utan det varierar väldigt från säsong till säsong.

Villken är din favorit butik?
 Jag måste nog säga H&M ;)

Vart ser du dig själv i framtiden?
I framtiden kommer jag vara moderedaktör på en tidning, eller framtidens motsvarighet till det. Jag kommer ha en härlig umgängeskrets och resa en massa!

Hippie in my heart



 

Nu har jag suttit i solen en stund med lite skvallerblaskor och haft det skönt. Tänkte kolla på The Hills en stuund men först var jag bara tvungen att visa er den här bilden på Peaches Geldof.
Älskar verkligen hennes hippie aktiga frisyr och älskar hippiemodet över huvudtaget.
Nu måste jag springa till Tv:n. Ha det underbart sötnosar!

XOXO
Jossan

Grönan



   
    


Hej sötnosar, förkåt för att jag inte skrev igår men jag han inte. Drog till grönan direkt efter skolan och när jag kom hem gick jag å la mig direkt.
Men nu skriver jag iallafall. Igår var det jättekul. Vi var typ 20 tjejer som drog till grönan. Vi har som tradition att börja med barnkarusellerna men sen åkte vi ´typ allt. Det är synd bara att det är så mycket folk där jämt. Man får stå och trängas med svettande illaluktande killar och vissa taffsade oxå. Inte alls trevligt. Men det var kul att åka iallafall.

Idag har varit en jättelång dag. Eftersom jag är med i Friends har jag fått vart med och hålla lektioner för klasser hela dan vi har haft säkert minst tio klasser och efter idag vet jag iallafall att jag inte vill bli lärare. Men det var kul att få vara med och hjälpa till och jag hoppas att iallafall några lärde sig något.

På bilderna är några av mina underbara vänner och bilder från igår men oxå dagens outfit. Nu ska jag gå ut och sola.
Ha en underbar tisdag så hörs vi mer sen. Puss o kram

XOXO
Jossan

Solbränd



    

Hejsan sötnosar!
Har precis käkat klart mors dag lunchen som jag och min syrra lagade till cår underbara mor och far som kom hem från Danmark för en stund sen. Vi hade köpt rosor och presenter till mamma och dom hade köpt med varsin present till mig och min syrra oxå. Ett vitt superfräscht linne från Noa Noa som blir perkeft sen i sommar när man är lite brunbränd fick jag.Idag har jag legat i solstolen hela dan med dom senaste nummrena av Elle, Bon och Vogue. Har faktiskt lyckats skaffa mig bikinilinjer :)

Igår hade jag Z och F skitkul. Vi satt uppe typ hela natten och kollade på massor av filmer. Vi tröttnade lite på slutet eftersom vi hade råkat hyra två jätte långa musikaler, men men. Vi hade iallafall en underbar schlagerkväll även fast vi inte kollade så jätte mycket på själva Eurovision. Men man orkar ju inte sitta där i typ 3 timmar och kolla på den ena dåliga artisten efter den andra. Nu ska jag försöka plugga lite eftersom att jag inte kommer hinna med det imorn. Ska nämligen till Grönan. Det ska bli skitkul.
Ha én fortsatt underbar söndag så hörs vi mer sen.
Pussar

XOXO
Jossan

Schlager kväll

      


Hejsan allihopa. Idag har det varit en superskön dag. Först solade jag lite på förmiddagen sen drog jag F och Z in till centrum och käkade Thai Mat och köpte mors dag present till min kära mor. Ikväll blir det schlager kväll med F och Z som ska sova hos mig eftersom vi har huset för oss själva. Sen har vi hyrt tre filmer oxå som vi tänkte försöka hinna se.
Nu ska jag sjunka ner i soffan med lite godis, popcorn och min underbaraste vän och mina bästaste byxor från Dylans Candy bar.
Ha en underbar kväll sötnosar!

XOXO
Jossan

Goder morgon

Godmorgon sötnosar. Om ni tittar på klockan ser ni att jag är uppe riktigt tidigt idag, jag vaknade av att solen lyste upp hela mitt rum. Det ser ut att bli riktigt bra väder idag så det blir nog en lugn dag hemma i solen med Z. Sen ikväll blir det ju schlagerkväll såklart. Tacos och massor av godis står på schemat.
Nu ska jag gå ut och sätta mig i solen och käka frukost men vi hörs mer senare.
Puss på er

XOXO
Jossan

Me love Valentino



Ikväll blir det en lugn hemmakväll. Kryper nog upp i soffan med nån bra film och lite popcorn bara ta det lugnt inför den stora schlagerkvällen imorn. För ni har väll inte missat att den stora finalen går av stapeln imorn?

På bilden ser ni ännu mer av Valentinos underbara klänningar. Jag är så himla förälskad i dom och om jag vore stenrik skulle jag köpa varenda en.

Ha nu en superbra lördags kväll så hörs vi mer imorn.
Ha det bra sötnosar!

XOXO
Jossan

Pajdags



Kom hem från skolan för en stund sen, det är så himla skönt att komma hem på fredagar och känna att man inte behöver gå upp klockan 6 dagen därpå. Var en helt okej skoldag idag, helt vanlig fast ändå ovanlig för idag förstod jag verkligen vad mina kompisar betyder för mig. Så jag vill bara säga till alla mina underbara kompisar att jag älskar er otroligt mycket och att det känns så himla skönt att veta att ni alltid finns där. Så tack så otroligt mycket för att ni finns och för att ni står ut med mig.

När jag komm hem ställde jag mig iallafall och bakade. En paj blev det som jag ska smaka på nu, jag vet att jag ska vara nyttigare nu men det är faktiskt fredag. Zoi ringde nyss och var utelåst så hon kommer hit snart, men vi hörs mer ikväll.

XOXO
Jossan


God Morgon

God morgon allihoppa. Har precis gjort mig iordning och snart ska jag gå och möta Z på vårt vanliga ställe. Har inga speciella planer för idag faktiskt. Det känns ganska skönt eftersom jag har stressat igenaom veckorna på senaste tiden.
Jag komm och tänka på en sak imorse när jag vaknade. Att det är bara typ 2 och en halv vecka tills vi får sommarlov. Det ska bli så himla skönt. Och nån vecka efter sommarlovety drar vi till Grekland. Jag längtar så himla mycket.
Men nu måste jag skynda mig, ska möta Z om 5 min. Ha en underbar dag!

XOXO
Jossan

Shopping


Hej allihoppa. Han inte skriva nått igår kväll, var helt enkelt för trött. Men det blev en bra kväll med nästan hela klassen samlad, grillning och brännboll.

Idag blev det en sväng på skansen. Det var sjukt mycket folk jätte varmt men oxå jätte kul. Efter skansen hoppade jag E, I, N och A av vid hamngatan och gick en sväng på stan. Två innköp blev det för mig.Ett svart fodral från Gina Tricot och en liten Chanel liknande väska som jag hittade på Beyond Retro. i Souk gallerian och när vi var där såg vi gänget från The Voice spela inn nått mode repotage eller nått det var lite kul :)

Nu ska jag och min syrra slänga ihop lite snabbnudlar och sen blir det nog en mysig TV kväll.
Ha det bra!

XOXO
Jossan


Stressad

Blir ett kort inlägg just nu eftersom att jag har fullt upp med att baka tyill klassmiddagen som jag ska gå till om typ en kvart. Men vi hörs mer sen. Ha det underbart och tack för alla snälla kommentarer jag får!

XOXO
Jossan

Tv kväll



Idag har varit en rätt så lugn dag i skolan. Vi hade håltimme på morgonen så jag hade kunnat få sovmorgon om jag bara visste om det. Nu sitter jag hemma med Z och ska nog försöka träna en stund idag.

Fick inspirationen från andra bloggare att börja ett hälsosammare liv. Så nu ska jag försöka att byta ut skräpmaten mot nyttigt för det är ju också gott.

Ikväll är det dags för Gossip Girl att dra igång igen och vi har även ett nytt avsnitt av Desperat Houswives. Även fast programmet spårade ut för länge sen måste man bara kolla på det. Nu ska jag hitta på nått med Z så vi får höras mer senare. Hare bra.

XOXO
Jossan

Intervju med Linn


Jag lyckades sno åt mig en kort intervju med stylisten Linn Gustavsson som driver bloggen Linngustavsson.
Jag älskar hennes stil och hennes underbara blogg så jag ville dela med mig lite av henne till er :)


Vem är du?
Linn, snart 25 år, ursprungligen från Värmland men bor sedan sex år tillbaka i Stockholm. Studerar till civilekonom med inriktning mot logistik och är klar med studierna till jul. Arbetar även sm stylist för bland annat Expressen FREDAG samt SOLO.
 
Vad fick dig att börja blogga?
Jag visste inte  så mycket om bloggar och var nyfiken på vad det egentligen var. Har alltid haft intresse av att skriva och genom att blogga kunde man ju kombinera modeintresset med att få skriva av sig.
 
Hur många unika besökare har du i veckan?
  Cirka 35 000 - 40 000

Villket är ditt bästa tips till en lyckad blogg?
Att skriva sådant som man själv vill läsa om, det gör jag och det har lyckats för mig. Att sedan också försöka  få bloggen att bli lite egen är viktigt så man inte är för lika alla andra.
 
Vart får du inspirationen till din blogg ifrån?
Saker som händer under dagen, när jag jobbar, umgås med vänner, andra bloggar, modetidningar, folk i branschen, filmer och utgångar.
 
Läser du några bloggar, någon favotrit?
Mina favoriter är Hotspot, Eleonore på Modette, Style by Kling, Fahrmans Mode samt Sofis Snapshots.
 
Vem är din stilikon?
Alexa Chung
 
Beskriv din stil med tre ord?
En kombination av modern, stilren och rockig.
 
Vilken är den bästa trenden genom tiderna enligt dig?
Oj, svår fråga. Jag är ju väldigt svag för jeans så får väl säga det då.
 
Och sämsta?
Sådant som inte är bärbart och endast funkar i modejobb i tidningar. Kul att använda när man jobbar men inte alltid så snyggt i verkliga livet.
 
Villket är ditt bästa innköp?
Min skinnjacka från Acne
 
Har du något favorit märke eller någon favorit designer?
Acne 

Villken är din favorit butik?
Acne
 
Vart ser du dig själv i framtiden?
Jag ser mig själv på ungefär samma position som idag, frilansstylist. Gift hoppas man ju att man är också och kanske mamma till ett eller två barn.


Så gå inn och läs hennes underbara blogg och så hoppas jag att ni gillar den lika mycket som jag :)

XOXO
Jossan

Ingen shopping



Idag drog jag och Z in till stan. Gick runt i alla affärer vi kunde komma på men hittade ingenting. Jag hatar när det händer. Hittade iallafall en klänning åt min syrra som var super snygg på henne. Nu ska jag och Z tröst baka lite men vi hörs mer senare.

På bilden ser ni min outfit för idag, som ni ser invigde jag min nya tunika som jag gjorde om till en klänning med en svart kjol. Hörs sen, ha det bra!

XOXO
Jossan

24 timmar i Danmark



Hej allihoppa. Komm precis innanför dörren efter 24 timmar i Köpenhamn. En sväng på tivolit backen blev det men också en del av min favorit sysselsättning. Shopping!
Lyckades hitta en supergullig tunika ocg en underbar klänning på HM på Ströget. Dom hade massor av snygga saker där som inte finns i Sverige och så var det billigare oxå.
Sen hittade jag den underbara affären Company på Ströget. Den var fylld av gobitar från bla Chanel men affären var oxå fylld med Miu Miu väskor. Hittade så otroligt mycket snyggt men jag komm på att jag borde vänta till New York med att köpa en väska för där har dom verkligen allt.
En riktigt lyckad helg blev det, nu ska jag gå och ringa Z men vi hörs mer senare. Ha det bra!

XOXO
Jossan

Intervju: Lifebylidman



Jag intervjuade Caroline Lidman tjejen bakom lifebylidman tidigar i veckan och här kommer intervjun om hennes underbara blogg.

Vem är du? Jag är en glad och social tjej som är driven och älskar att jobba och möta nya människor, men även att njuta av livet genom resor och att vara med dem jag tycker om.

Vad fick dig att börja blogga? Paralellt med bloggen så skriver jag ju för sajten Credd.se så jag älskar helt enkelt att utrycka vad jag tycker och tänker, samt få respons för det.

 Hur många unika besökare har du i veckan? Det varierar en hel del faktiskt, men jag hoppas på fler nu när  min nya  lanseras!
 
Villket är ditt bästa tips till en lyckad blogg? Inspirerande skrivsätt och härliga bilder med att man bjuder lite på sig själv, och inte tar allt så hyperseriöst.
 
Vart får du inspirationen till din blogg ifrån? Ja du.., det är lite överallt. Allt från en tidning, ett event, mina vänner, gatan och så vidare. Överallt i princip.

 Läser du några bloggar, någon favotrit? Självklart! Hmm.. det är nog fröken Tungården, shecity.devote.se
 
Vem är din stilikon? Har ingen absolut stilikon, men systrarna Olsens brukar sällan göra mig besviken.
 
Beskriv din stil med tre ord? Relativt bekväm, mycket byxor och mycket sjalar som färgklickar.

 Vilken är den bästa trenden genom tiderna enligt dig? Trend och trend, jag fullkomligt älskar skinnjackor!
 
Och sämsta? Turbanen
 
Villket är ditt bästa innköp? Svår fråga, för tillfället är det nog mina höga klackar i beige mocka.
 
 Har du något favorit märke eller någon favorit designer? Två relativt nya favoriter är Ted Baker och Rules By Mary

 Villken är din favorit butik? Gamla favoriten Zara
 
Vart ser du dig själv i framtiden? Som PR-konsult och Vd för en av Sveriges största PR-byråer.


Hoppas att det går bra för dig Caroline!
XOXO
Jossan

S5 är det vi?



Igår blev det en tidig kväll, jag och M åkte till klänningsminglet en snabbis men vi hittade faktiskt inte något som var sådär udda. Och det är vad jag letar efter nu, skaer som inte alla har.

Idag hade skolan sin årliga festival så vi fick sovmorgon. Jag mötte upp med mina 4 närmaste och vi käkade en mysig frukost hemma hos L. Efter festivalen drog vi sen vidare till den lilla Thai resturangen i centrum och där gick det hett till , eller vad man ska säga...
Sen blev det en film också, Mean Gitls som var favotit filmen när man var yngre. Det är svårt att hitta ett budskap i en sk töntig tjejfilm, men den här filmen visar faktisk hur lätt det är att falla för grupptryck. Så jag vill bara på´minna er lä'sare om att vara er själva och vara stolta över det.

Nu ska jag sätta igång o packa innför resan till Köpenhamn imorn. Men vi hörs sen. Hare bra!

XOXO
Jossan


Klännings mingel nästa

Blir ett kort inlägg nu eftersom att jag nu ska åka inn till stan och möta upp M. Vi ska käka lite och hinna t en runda på stan innan VR:s klännings mingel senare ikväll. Men mer uppdatering får ni senare idag eller imorn. Ha det bra tills dess.

XOXO
Jossan

Mycket att göra



Då var ännu en dag avklarad. Nu är Z på väg hem och jag har käkat en middag med min kära mamma och syster.
Jag och Z hade riktigt kul med våra filmer, varm choklad, kanelbullar och allt konstigt vi hittar på. Sen hann jag även måla naglarna med mitt favo nagellack från dior.

Imorrn blir det en snabbis in på klännings minglet med Veckorevyn, sen på fredag blir det festivalen och en shoppingrunda med min underbaraste Z och på lördag bär det av till en weekwend i Köpenhamn. Jag har hört rykten om tivolin och en mini svit på lyx hotell men vi får väll se vad som väntar. Det enda problemet blir vad jag ska packa, men jag tar väll med hela garderoben som vanligt så är jag garderad.

Nu är det snart dags för men in trees och top modell sen blir det nog en tidig kväll. Ha det underbart!

XOXO
Jossan

Film dag

j

Hej allihoppa. Blir ett kort inlägg nu eftersom att jag och Z ska sjunka ner 8i soffan med lite popcorn och några bra filmer. Men här är min outfit för dagen iallafall.

Klänning: HM
Kofta: Stockh lm/ MQ
Halsband: Gina Tricot
Skor: Converse
Väska Friis & Co

Vi hörs senare, men tills dess ha det underbart!!

XOXO
Jossan

Önskar det var jag



God morgon alla bloggare. Är uppe riktigt tidigt idag och det känns verkligen i kroppen. Tänkte börja dagnen med outfiten jag önskar att jag skulle haft idag.
Det är supersöta Lauren Conrad som ser så här underbar ut, precis som vanligt.
Nu ska jag gå och göra mig i ordning men vi hörs mer sen.
Ha en underbar dag!

XOXO
Jossan

Veckans blogg

Såg precis att jag blivit vald till veckans blogg av Nathalie.
Tack så mycket :)

XOXO
Jossan

Dagens Outfit 13/5



Hej alla läsare :) Tog en paus från bloggandet igår då jag inte mådde så bra. Men idag är jag tillbaka. Har klarat av första skoldan den här veckan, sen är det bara 2 kvrar eftersom skolans egen ''melodifestival'' går av stapeln på fredag.

På torsdag blir det klänningsmingel på med veckorevyn på Top Shop. Modevisning av stockholms stadsmission och 20% rabatt på hela Top Shop står på schemat. Riktigt kul ska det bli och troligen den efterlängtade invigningen av min fornarina klänning. Eller så blir det min Ida Sjöstedt, jag får se.

Sen måste jag ju bara påminna er om att efterlängtade Gossip Girl drar igångn nästa tisdag klockan 20.00 på kanal 5 så missa inte det!!

På bilden ser ni min outfit för dagen.

Tröja: Polo, Ralph Lauren
Jeans: Guess Jeans
Väska: Friis & Co
Skor: Mina Kawasaki

XOXO
Jossan



 


Dagens måste: Bli brun



God morgon allesammans. Idag ser det ut som att det kommer bli ännu en sommardag. Och för de flesta tjejer innebär det ännu mer solande. Sen kanske jag träffar Z lite senare men då solar vi nog tillsammans istället, så en del solande lär det bli iallafall.

Bläddrade igenom Elle imorse och såg den underbara reklam annonsen för Juicy Couture, som jag förresten måste köpa upp mig på i New York. Men iallafall så var annonsen lika snygg som vanligt och precis som vanligt blir man sugen på att köpa vad det än är dom gör reklam för. Så jag var tvungen att visa den för er. Vad tycker ni??

Jag lovar att skriva mer sen men just nu orkar inte mina ögon titta längre så jag går nog och lägger mig igen. Men vi hörs sen.

XOXO
Jossan

Sommardag



Har tagit en liten paus från solandet nu, det är så otroligt varmt och känns precis som en sommardag. Har legat i solstolen med en smoothie och senaste nummret av Elle och för en stund känndes det som att vara tillbaka i Spanien. Och dagen till ära har jag också invigt mina svarta city shorts .
Gud så härligt!

Nu ska jag nog slänga ihop nån lunch så blir det grillning sen ikväll, sen ska jag nog passa på att inviga min Fornarina klänning medans det är så varmt. Lägger inn en bild på den sen.
Sola försiktigt!

XOXO
Jossan


God Morgon

God morgon allihopa. Kollade precis ut genom fönstret och det är strålande sol ute. Termometern hemma visar på 26 grader. Jag vet inte om det stämmer men varmt är det iallafall. Så idag blir det nog bara att ta det lugnt. Mår lite bättre så jag kanske möter upp nånstans med nån kompis. Vi får se.

Nu ska jag gå och försöka käka lite frukost men jag skriver mer sen. Ha en underbar dag!

XOXO
Jossan

Den som väntar på nått gott...



Ja man brukar ju säga att den som väntar på nått gott väntar alldrig för länge. Nu kommer snart filmen som vi väntat på så länge rulla upp på bioduken. Jag pratar såklart om våra favorit tjejer i New York, Sex and the city.

21 juni går premiären av stapeln. Vi kommer få se 81 olika outfits på Sarah Jessica Parker och hennes vänninor står tillsammans för 200 klädbyten. Vem skulle inte vilja ha en sån stor garderob??

XOXO
Jossan

Sjuuk



Förlåt för den dåliga uppdateringen idag men jag har inte orkat gå upp ur sängen förens nu. Har blivit matförgiftad så min dag har varit allt förutom underbar. Har inte fått i mig nån mat på typ två dar. Ush vad jag hatar att vara sjuk.

Rachel Bilson står för dagensoutfit eftersom jag varit lagom moderiktig idag...Precis som vanligt har hon en underbar outfit, man blir så avundsjuk på att hon alltid lyckas se helt strålande ut.

XOXO
Jossan

Vill ha



Vill ha underbara Nicole Richies outfit. Visst är den underbar??

XOXO
Jossan

Äntligen!



Ja idag dumpade äntligen Elle premunationen (är det så det stavas??) ner i min brevlåda. Denna gång var det ett special nummer för att tidningen fyller 20 år. Grattis!!

Idag har varit en underbar sommar dag. Jag E, L och I gick hem till I och åt våfflor och satt på indian berget och lyssnade på musik. Verkligen en underbar, underbar dag. Det enda som fattades var N, du måste bli frisk nu för det saknas en del av S5.

XOXO
Jossan

God morgon

God morgon allihoppa. Om ni tittar på klockan ser ni att det verkligen är morgon, klockan är bara typ 7 och jag är jätte trött. Det ser ut att bli varmt i Stockholm idag. Så sola lugnt så hörs vi senare.

XOXO
Jossan

Mischa



Nu är E och L på väg hemm och jag ska ta och laga lite mat och kanske kolla på Made en stund, det är så kul att kolla på när alla kämpar för att  uppnå sin högsta drömm men oxå lite hemskt hur folk försöker bli någon dom inte är.

På bilden ser ni Mischa i en annorlunda men endå cool outfit tycker jag. Älskar hennes brillor.

XOXO
Jossan


Desperata

Jag E och L sitter nu hemma hos mig och kollar på töntiga tjejefilmer. Det är sånt vi alltid gör när vi känner oss desperata efter lite film kärlek, sånt man bara kan se på bioduken. Mer uppdatering får ni ikväll.

XOXO
Jossan

Äntligen en prao plats

n

Idag har jag haft en riktigt skön dag, en helt okej skoldag med inställda lektioner och efter det firade vi L.
Sen har fixat mig en prao plats också. Fick faktiskt en vecka på Frida, sen ska jag försöka få en vecka på Mist också. Kommer nog bli superkul, blir kul att se hur det är :)

Dagens reklam ad blir den här  på MK och Ash för Badgley Mischka, jag vet att den är rätt gammal men den är omöjlig att inte älska.

Sist men inte minst måste jag bara fråga om det är nån som har några bra tips på bra affärer och gator att shoppa på i New York. Har nämligen börjat med min måste besöka lista till resan och den ser ut att bli lång...

XOXO
Jossan


Intervju med Karoline

j

Intervju med bloggaren Karoline som driver bloggen Thats hot

Vad fick dig att börja blogga?
Jag har alltid skrivit. Dagböcker, sagor, noveller ... och så gick jag journalistik
på gymnasiet så jag började blogga April 2005 för att få skriva av mig.
 
Villka är dina bästa tips till en lyckad blogg?
Jag är rätt petig när det handlar om layout och så. Den ska se stilren och snygg
ut annars drar jag innan jag ens börjat läsa. Annars är det viktigt med humor och
personlighet tycker jag.

Vem är din stilikon?
Kurt Cobain har varit min stilikon sen jag var 12 år gammal. Kate Moss är en annan.
 
Bästa trenden genom tiderna?
Grunge. Älskar stora skjortor, slitna jeansshort och det där lite "skitiga". Sen är det
snyggt om lägger till ett par snygga klackar och något feminit som en söt klänning tex.
 
Och sämsta?
Enorma solglasögon med blingbling och "D&G"-märken stora som toalock. Juice Couture-
dräkterna har väl inte heller varit något större favorit.

Villket är ditt bästa innköp?
Mina gummistövlar från Marc by Marc Jacobs. Alltid bra att ha! Sen älskar jag min rutiga
Gant-skjorta som jag köpte för 15 kronor på Röda Korset.
 
Följer du några bloggar, någon favorit?
Oja! Jag har blivit bättre på det. Gillar Carolina Engman, Milk, Michaela Forni, Petra, Hotspot-Karolina,
Eleonore N, Linn G, och Elin K ... bland annat. Kanske har jag glömt någon?

Smink du inte kan leva utan?
En concealer från L'oreal.
 
Din stil med tre ord?
Ovårdad, avslappnad och grå.
 
Vart ser du dig själv i framtiden?
I någon ljus lya, i en större stad. Stockholm eller någonstans i Europa.
Kanske har jag något med modebranschen att göra? Vad vet jag.


XOXO
Jossan

Alexander Mcqueen

m

Hans underbara vår/sommarkollektion. Precis som Nina Ricci tar han oss till en ny sagovärld på alla hans visningar.
Han leker med färger, material och former. Han vågar alltid göra det där lilla extra på sina kläder och det är just det som gör att det alltid blir lika bra.

XOXO
Jossan

Leagally Blonde


Den här musikalen såg vi på broadway sist vi var i NY. Mamma lyckades fixa så vi fick en hel balkong själva precis vid scenen förra gången för att det inte fanns några platser kvar. Går de fortfarande där måste jag se den igen, det är den ultimata musikalen för alla tjejer. Rosa, bling bling och killar. Kan det bli bätter?

XOXO
Jossan

Stilikon: agyness deyn

agyness

Godmorgon alla läsare, jag kan inte förstå det här klockan är 8.20 och jag är uppe. Är faktiskt stolt över mig själv men också väldigt trött. Börjar dagen med en av de största stilikonerna i Hollywood just nu. Ingen mindre en agyness deyn.

Jag älskar att hon har en annorlunda stil och alltid sticker ut från mängden. Något som jag tycker fler ska våga göra!
Nu ska jag få i mig lite frukost och piggna till men jag skriver snart igen.

XOXO
Jossan

New York

New York

Jag är nog lyckligast i världen just nu, för gissa vad??Jag ska till New York!!Det blir andra gången jag åker dit så nu blir det bara att börja spara pengar för att kunna shoppa loss ordentligt. En vecka blir det, i februari nästa år. Jag vet det är långt kvar men det ger mig bara tiden att spara rejält med pengar för att kunna shoppa som en tok.

Idag blir det nog en del solande. Det är bra att börja på brännan till skolavslutningen i tid om jag ska kunna ha min underbara Fornarina klänning, sen kanske jag möter upp Z nånstans lite senare. Vi får väll se vad för galet vi hittar på idag. Alltid blir det nått.

XOXO
Jossan


Intervju med Fashionandphoto

image32

Vem är du?
En 22åring som inte har långt kvar till en magisterexamen i kemi med inriktning mot näringslära.


Vad fick dig att börja blogga? Efter att ha läst alla möjliga bloggar från och med det att fenomenet uppkom kände jag att jag själv kanske hade något att komma med ändå. Tyckte dessutom att en blogg skulle vara ett bra ställe att publicera mina fotografier på (fotografering är ett av mina största intressen).
 
Hur många unika besökare har du i veckan? Runt 3000 just nu.
 
Vilket är ditt bästa tips till en lyckad blogg?
För mig är det viktigt att man ska blogga om sådan som betyder något för en, sådant man själv vill skriva om. Man ska inte posta inlägg bara för sakens skull eller skriva om vissa saker bara för att alla andra gör det. Jag tycker det är tråkigt när alla bloggar ser likadana ut. Jag tycker det är kul när bloggar sticker ut lite från mängden. Att få publicitet är också ett viktigt steg mot framgång. Sen vet jag ju inte om min egen blogg är speciellt lyckad, men det är så här jag själv tänker.
 
Var någonstans får du inspirationen till din blogg ifrån?
Jag försöker hitta inspiration hos mig själv och min omgivning. Letar man efter inspiration hos andras bloggar är det lätt att man kopierar dem.
 
Läser du några bloggar, någon favorit? Jag skumläser massor av bloggar och har dessutom ett par stycken jag läser mer noggrant. Ett par av favoriterna är jättarna am lul (http://www1.fotolog.com/am_lul) och fashiontoast (http://www.fashiontoast.com/).
 
Vem är din stilikon?
Jag har ingen direkt stilikon nu för tiden, utan jag hittar min inspiration lite överallt: på gatan och klubbar, i diverse bloggar och i min egen garderob.
 
Beskriv din stil med tre ord? Stilren, blandad och svart.
 
Vilken är den bästa trenden genom tiderna enligt dig?
Måste nog säga klänningens stora comeback (helt plötsligt svämmande butikerna över av vackra och prisvärda klänningar)!
 
Och sämsta?
Massor. Har upplevt både adidas- och championmodet (inkl. filaskor), de utsvängda jc-tightsen, indianmode etc.etc. Sjukt många konstiga trender har det varit.
 
Vilket är ditt bästa inköp?
Jag tror det är min svarta skinnjacka i mc-modell som jag nog kommer ha stor användning av under många år framöver.
 
Har du något favorit märke eller någon favorit designer?
Nej. Jag köper sånt jag tycker är fint.
 
Vilken är din favorit butik?
Alla second hand butiker.
 
Var ser du dig själv i framtiden?
Jag hoppas bara på att jag är lycklig, kär och bor någonstans där jag stormtrivs. Det är det som är det viktiga här i livet, kärlek. Allt annat som arbete och sånt ordnar sig alltid.


Kolla inn hennes underbara blogg här.

XOXO
Jossan



Håkan



Fredagen den 13:e blir ingen otursdag i år. Det blir sommarens underbaraste dag. Bara vi och Håkan på Grönan.
Ses vi där?

XOXO
Jossan

Åååh nej

Jag är verkligen en klant. Var inne på blogge och skulle skriva ett inlägg. Men istället för att publisera ett inlägg försvan min header. Så förlåt att sidan ser ut som skit just nu men jag ska fixa det så fort jag kan, jag lovar.

XOXO
Jossan

2:a gången gillt...

image29

Först vill jag bara börja med att säga grattis till underbara Amanda som fyller år idag, du är den bästa Amandan på hela jorden <3

Idag var jag en snabbis med syrran i Sickla Gallerian. Köpte faktiskt ingenting (andra gången) men gick och suktade över Odd Mollys alla underbara koftor, lyckades faktiskt komma över blusen på bilden för nån vecka sen hundra kronor billigare för en fläck som sen gick bort i tvätten. Visst älskar vi att fynda :)

. Efter det åkte jag och kollade  på när F hade uppvisning med dansgruppen. Alla tjejer var verkligen jätteduktiga.
Ikväll blir det nog en lugn kväll hemma med nån bra film påslagen.

XOXO
Jossan

Gemma Ward

image27

Nog en av mina favorit modeller just nu. Jag kan inte fatta att hon är så ung men redan har hunnit jobba för ''Dom Stora''. 

Min favorit bild är den hippie inspirerade längst upp till höger.

XOXO
Jossan

RSS 2.0