Grönan



   
    


Hej sötnosar, förkåt för att jag inte skrev igår men jag han inte. Drog till grönan direkt efter skolan och när jag kom hem gick jag å la mig direkt.
Men nu skriver jag iallafall. Igår var det jättekul. Vi var typ 20 tjejer som drog till grönan. Vi har som tradition att börja med barnkarusellerna men sen åkte vi ´typ allt. Det är synd bara att det är så mycket folk där jämt. Man får stå och trängas med svettande illaluktande killar och vissa taffsade oxå. Inte alls trevligt. Men det var kul att åka iallafall.

Idag har varit en jättelång dag. Eftersom jag är med i Friends har jag fått vart med och hålla lektioner för klasser hela dan vi har haft säkert minst tio klasser och efter idag vet jag iallafall att jag inte vill bli lärare. Men det var kul att få vara med och hjälpa till och jag hoppas att iallafall några lärde sig något.

På bilderna är några av mina underbara vänner och bilder från igår men oxå dagens outfit. Nu ska jag gå ut och sola.
Ha en underbar tisdag så hörs vi mer sen. Puss o kram

XOXO
Jossan

Kommentarer
Postat av: Clara

ååå, jag vill!! :):)

2008-05-27 @ 19:05:40
URL: http://strawberrytree.blogg.se/
Postat av: susanne

Svar: Skönt att höra :) jo min dag funkade, jobbade till 15.30 sedan var det lite småpyssel och somnade av ren utmattning vid 9 då jag inte fått sova ngt bra på ett tag. Härliga bilder :) du måste ha haft det apkul på grönan, är ju tradition som sagt ^^ hur ser planerna ut för dig ikväll då? Kram

2008-05-27 @ 19:33:20
URL: http://littlemisschatterbox.blogg.se/
Postat av: Melina

Fin kjol! :)

2008-05-27 @ 21:42:27
URL: http://meliinea.blogg.se/
Postat av: Mathilda

gullig kjol!

2008-06-09 @ 20:25:06
URL: http://mathildasmode.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser)

Var kan jag hitta dig?

Säg nått gulligt:

Trackback
RSS 2.0